DR. MED.DIMITRIOS PAPAKOSTAS

Η μακροχρόνια δέσμευση στην Δερματολογία-Αφροδισιολογία και στη συνεχή διεύρυνση και βελτίωση των δυνατοτήτων και των προοπτικών της ειδικότητας είναι υπόσχεση αριστείας και εξατομικευμένης προσέγγισης του δερματολογικού ασθενούς στα πλαίσια της διεθνούς πρακτικής και των εμπεριστατωμένων κατευθυντήριων οδηγιών.

Ωράριο λειτουργίας

Το Ιατρείο μας βρίσκεται στη διεύθυνση:
Νικ. Καζαντζάκη 69, Ζωγράφου & λειτουργεί καθημερινά 9:00 - 21:00 κατόπιν ραντεβού

Ο Ιατρός σας

Dr. med. Δημήτριος Παπακώστας
Δερματολόγος-Αφροδισιολόγος

Συνοπτικό Βιογραφικό

Κλείστε ραντεβού

Για ραντεβού καλέστε στο:
210 77 90417
ή online στο:
doctoranytime.gr

Ωράριο λειτουργίας

Νικ. Καζαντζάκη 69, Ζωγράφου.
Kαθημερινά 9:00 - 21:00 κατόπιν ραντεβού.

Αυτή είναι η επικεφαλίδα

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Email Address

Contact@homestead.com
Contact2@homestead.com

Phone

+ 0123 444 7789
+ 0123 444 7789

Choose The Dignified Care Service

Find What Is Best For Your Loved Ones From Our Caregiving Service Catalogue

Nursing Home

Compassionate nursing home to give a new home for elderly people.

Private Duty Care Home

Individual care for each and every elder person for their betterment.

Assisted Living

Generous volunteers to manage and assist elders in doing daily chores.

Loving Community

A wholesome community to live and interact with for any elder person.

Dementia Care

Treating Alzheimer patients with patience and care.

Medical Help

To provide the greatest medical support, we offer an immediate medical care

Software integration

Fully dedicated to finding the Best solutions.

Read More Of Our Blogs

Explore more of our blogs to have a better understanding of artificial intelligence and our services.

ΘΕΡΑΠΕΙΑ micro-needling με DERMAPEN 4 MD ®

Το microneedling είναι μια μη επεμβατική, ανώδυνη και ασφαλής μέθοδος για τη βελτίωση της όψης και της υφής του δέρματος. Μέσω του ελεγχόμενου μικροτραυματισμού ενεργοποιείται η φυσική διαδικασία επούλωσης και επανόρθωσης των ιστών σε πρόσωπο, λαιμό και σώμα. Το Dermapen 4 συνιστά την εξέλιξη όλων των συσκευών μικρο-βελονισμού (microneedling). Πρόκειται.

Read Full Article

ONDA Coolwaves™

Λιπογλυπτική σώματος με το καινοτόμο σύστημα μικροκυμάτων (Coolwaves™) ONDA Από 01 Μαρτίου 2019 μετά από εκτενή κλινική δοκιμή σε πλήρη εφαρμογή στο ιατρείο μας το καινοτόμο σύστημα λιπογλυπτικής σώματος ONDA με χρήση των επαναστατικών μικροκυμάτων (CoolwavesΤΜ). Τοπικό πάχος Κυτταρίτιδα Σύσφιξη Εκπέμποντας στην συχνότητα των 2,45GHzεπιτυγχάνεται η εκλεκτική στόχευση του λιπώδους ιστού χωρίς.

Read Full Article

Fractional CO2 Laser​

Τροποποίηση Ασφαλής και αποτελεσματική μέθοδος για την αντιμετώπιση ουλών ακμής, για την σύσφιξη και ανανέωση του προσώπου και με πολλές εφαρμογές αντιγήρανσης. Η εφαρμογή γίνεται από το φθινόπωρο μέχρι την άνοιξη αφού για την αρτιότερη αισθητική αποκατάσταση συνίσταται η αποφυγή έντονης έκθεσης στον ήλιο τις 10 μέρες μετά την θεραπεία..

Read Full Article
Slide 1

Χαρτογράφηση Σπίλων - Skin Check

Τα τελευταία χρόνια η αύξηση του προσδόκιμου επιβίωσης, ο τρόπος ζωής, οι ενασχολήσεις ελευθέρου χρόνου αλλά και ποικίλοι περιβαλλοντολογικοί λόγοι έχουν οδηγήσει σε μεγάλη αύξηση των κακοήθων όγκων του δέρματος. Δεν είναι όμως όλες οι δερματικές κακοήθειες το ίδιο, ενώ επίσης η έγκαιρη διάγνωση και θεραπεία επηρεάζουν εντυπωσιακά την πρόγνωση.

Slide 2

Βιολογικές θεραπείες

Καινοτόμες στοχευμένες θεραπείες με μονοκλωνικά αντισώματα για την αποτελεσματική και ασφαλή θεραπευτική προσέγγιση δύσκολων μέχρι τώρα στην αντιμετώπιση δερματολογικών παθήσεων

Slide 3

Τριχολογία

Τα μαλλιά μας εκτός από την προστασία που μας παρέχουν από εξωτερικούς περιβαλλοντολογικούς παράγοντες, όπως η ηλιακή ακτινοβολία, έχουν ρόλο τόσο αισθητικό όσο και κοινωνικό καθώς επηρεάζουν τον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε τον εαυτό μας αλλά και το πώς μας βλέπουν οι άλλοι. Ανάλογα με την ιστορική εποχή ή την περίσταση μπορεί να δώσουν πληροφορίες για την υγεία μας, την κοινωνική μας θέση, τα ενδιαφέροντα μας, τον χαρακτήρα μας.

Slide 4

Αποτρίχωση

Με την χρήση σύγχρονων συσκευών Laser alexandrite επιτυγχάνεται με ασφάλεια η μόνιμη αντιμετώπιση της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας σε άνδρες και γυναίκες. Η θεραπεία γίνεται από υπό άμεση ιατρική επίβλεψη για να εξασφαλιστεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα με τη μέγιστη ασφάλεια.

Slide 5

Λιπογλυπτική Σώματος (ONDA)

Λιπογλυπτική Σώματος με την επαναστατικά καινοτόμo πλατφόρμα ONDA της DEKA με την χρήση μικροκυμάτων πολύ υψηλής συχνότητας (Coolwaves™).

previous arrow
next arrow

Blog

Το microneedling είναι μια μη επεμβατική, ανώδυνη και ασφαλής μέθοδος για τη βελτίωση της όψης και της υφής του δέρματος. Μέσω του ελεγχόμενου μικροτραυματισμού ενεργοποιείται η φυσική διαδικασία επούλωσης και επανόρθωσης των ιστών σε πρόσωπο, λαιμό και σώμα.

Το Dermapen 4 συνιστά την εξέλιξη όλων των συσκευών μικρο-βελονισμού (microneedling). Πρόκειται για μια αυτόματη ψηφιακή συσκευή microneedling, η κεφαλή της οποίας φέρει 16 βελόνες που ταλαντώνονται κατακόρυφα, ελεγχόμενα και με πολύ γρήγορο ρυθμό δημιουργώντας πολλαπλούς νυγμούς σε όλη την επιφάνεια του δέρματος (1920 νυγμοί/sec).  Το γεγονός αυτό προάγει τη διαδικασία επούλωσης και ανάπλασης του δέρματος, διεγείροντας τους ινοβλάστες να παράγουν νέο κολλαγόνο. Παράλληλα μέσω των μικροσκοπικών καναλιών που δημιουργούνται διαχέονται στο δέρμα ουσίες μεσοθεραπείας όπως υαλουρονικό οξύ, βιταμίνες, πεπτίδια και αμινοξέα. Έτσι, το δέρμα ενυδατώνεται, απαλύνονται τα ορατά σημάδια γήρανσης, όπως λεπτές γραμμές και ρυτίδες, βελτιώνονται τα σημάδια ακμής, οι μεγεθυμένοι πόροι, οι ουλές, καθώς και οι ραγάδες.

Θεραπεία microneedling με Dermapen 4

  • Ενυδάτωση
  • Σύσφιξη
  • Ανάπλαση
  • Λάμψη
  • Βελτίωση δυσχρωμιών
  • Αντιγήρανση
  • Ραγάδες
  • Μικρορυτίδες

 

Η θεραπεία είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος. Μετά τη θεραπεία προκύπτει ένας ήπιος ερεθισμός, ο οποίος υποχωρεί μέσα στις επόμενες 12-48 ώρες. Ανάλογα με το εξατομικευμένο πρωτόκολλο θεραπείας που ακολουθείται συστήνονται 2 έως 4 θεραπείες με μεσοδιάστημα 4 έως 8 εβδομάδων. Τα αποτελέσματα γίνονται ορατά λίγες εβδομάδες μετά τη πρώτη συνεδρία, όμως πιο αισθητά είναι μετά τη τρίτη συνεδρία. Για τους επόμενους 6-12 μήνες μετά από μια σειρά θεραπειών το δέρμα συνεχώς βελτιώνεται.

 

Επικοινωνία

210 7790417

Ν. Καζαντζάκη 69, Ζωγράφου, Αθήνα

Συνεργασίες